Sergio Ramos: Salah je mogao igrati da je dobio injekciju, ja sam to napravio nekoliko puta

Utorak, 05. lipnja 2018. 22:07 Napisao/la  SC
Sergio Ramos i Salah
Sergio Ramos i Salah

Sergio Ramos napokon se oglasio o slučaju Salah!

Veliki dio javnosti optužio je Sergija Ramosa da je namjerno u finalu Lige prvaka ozlijedio najboljega igrača Liverpoola.

- Ovoj stvari sa Salahom pridali su stvarno puno pažnje. Dosad nisam htio pričati jer je sve prenapuhano. Vidio sam dobro tu akciju, on je mene prvi zgrabio za ruku i ja sam pao na stranu, ozljeda se dogodila na drugoj ruci, a oni govore da sam ja napravio judo zahvat. Poslije toga se oglasio i golman tvrdeći da sam ga ja onesposobio udarcem. Nedostaje samo Firmino koji će izjaviti da je prehlađen jer je na njega pala kap moga znoja, kazao je kapetan Real Madrida.

Tvrdi Sergio Ramos da je egipatski nogometaš mogao nastaviti igrati:

- Kominicirao sam se sa Salahom preko poruka, bio je poprilično dobro. Mogao je nastaviti igrati da je dobio injekciju za drugi dio utakmice, ja sam to napravio nekoliko puta. Ali kad Ramos napravi tako nešto, onda se to posebno ističe... Ne znam je li to zbog toga što sam toliko dugo tako uspješan u Madridu, zaključuje četverostruki pobjednik Lige prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.