Sergio Ramos: Poznavajući Suareza, rekao sam suigračima da ne izbace loptu

Ponedjeljak, 07. svibnja 2018. 09:20 Napisao/la  SC
Suarez i Ramos
Suarez i Ramos

Sergio Ramos odigrao je El Clasico na očekivanoj razini, kapetan Real Madrida vrhuski je odradio sve duele, posebice one verbalne sa sucem, igračima Barcelone i posebno s Luisom Suarezom.

Poznato je da Sergio Ramos ima savršen osjećaj za provokacije na gornjoj granici prihvatljivosti.

Zanimljive su dvije njegove izjave nakon utakmice:

- Messi je u poluvremenu vršio pritisak na suce u tunelu, aludirao je kapetan Real Madrida na dvije sudačke odluke koje su utjecale na rezultat.

Sudac nije dosudio očiti prekršaj Luisa Suareza na Varaneu uoči Messijeva pogotka, niti kazneni udarac nakon što je Jordi Alba zakačio nogom Marcela.

Druga je izjava isto tako zanimljiva budući da su Sergio Ramos i Luis Suarez nekoliko puta u duelima jedan drugom testirali živce.

U jednom duelu proradio je Ramosov lakat, Suarez je reagirao u svom stilu, počelo je naguravanje, obojica su dobili žute kartone i dignuli tenzije na terenu i tribinama.

U drugo duele Luis Suarez ostao je ležati na terenu bez uočljiva razloga, a igrači Real Madrida nastavili su igrati kao da se ne događa ništa:

- Poznavajući Suareza i njegov stil, rekao sam suigračima da ne izbacimo loptu. Pa nisam ja ovdje da nekoga učim ponašanju, time se dovoljno bavim kod kuće s djecom, kazao je kapetan Real Madrida.

Naravno da Suarezu nije bilo ništa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.