Sajam taštine: Cristiano Ronaldo ipak dolazi na dodjelu Zlatne lopte u Zurich

Srijeda, 08. siječnja 2014. 10:49 Napisao/la  SC

Ronaldo je donedavno tvrdio da se više neće pojavljivati na sličnim svečanostima nakon što ga je predsjednik FIFA-e Sepp Blatter ismijao u jednom televizijskom nastupu

Cristiano Ronaldo potvrdio je da će 13. siječnja biti nazočan dodjeli Zlatne lopte u Zurichu. Iako je donedavno tvrdio da se više neće pojavljivati na sličnim svečanostima nakon što ga je predsjednik FIFA-e Sepp Blatter ismijao u jednom televizijskom nastupu, prevladala je Ronaldova taština. Ronaldo je najveći favorit za dobivanje Zlatne lopte, koju sanja otkada se Leo Messi ozlijedio. Najava da Ronaldo ipak dolazi u Zurich sugerira da se pobjednik već zna.

- Dolazim na gala svečanost, ne znam hoću li pobijediti. Ako pobijedim, dobro! Ako ne pobijedim, život ide dalje, kaže Ronaldo.

Malo je vjerojatno da bi se Ronaldo uputio prema Zurichu da nije dobio mig iz središta FIFA-e.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.