ŠPANJOLSKI KUP KRALJA

Real u četvrtfinalu, sjajna asistencija Modrića

Srijeda, 09. siječnja 2013. 23:15 Napisao/la  SC

Real Madrid - Celta 4:0. Cristiano Ronaldo postigao je hat-trick za kraljevski klub, a Khedira je u završnici potvrdio pobjedu

Kup Španjolske

REAL (M) - CELTA 4:0

Uzvratni susret osmine finala: Real Madrid - Celta 4:0. Santiago Bernabeu. Sudac: Miguel Ayza.

Strijelac: 1:0 Ronaldo (3'), 2:0 Ronaldo (24'), 3:0 Ronaldo (88'), 4:0 Khedira (89'). Žuti kartoni: Ramos, Arbeola (Real  Madrid), Tunez (Celta). Crveni karton: Ramos (73', drugi žuti).

REAL MADRID: Casillas, Ramos, Carvalho, Arbeola, Alonso (od 46' Varane), Modrić, Essien, Ozil (od 75' Di Maria),   Khedira, Ronaldo, Benzema (od 65' Higuain).

CELTA: Alvarez, Cabral, Bellvis, Tunez (od 46' Demidov), Mallo (od 46' Lago), Fernandez, Vila,  Lopez, Park (od 55' Aspas), Krohn-Dehli, Lucas.

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale španjolskog Kupa nakon što su nadokadnili  zaostatak protiv Celte (1:2) slavivši u uzvratu na Santiago Bernabeu 4:0. Tri pogotka postigao je Cristiano Ronaldo, a zapaženu ulogu u dresu Reala odigrao je i Luka Modrić koji je sjajno asistirao i dubinskom loptom pronašao Portugalca za 2:0.

 U 37. minuti hrvatski reprezentativac je ponovo proigrao Ronalda koji je zatresao mrežu, ali pogodak je poništen zbog zaleđa. Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za kraljevski klub.

Sevilla je također izborila polufinale unatoč porazu od Mallorce 1:2 na domaćem terenu pošto je u prvom susretu slavila 5:0. Među osam prošao je i Real Zaragoza pobjedom nad Levanteom 2:0 potvrdivši tako rezultat iz prve utakmice kada je pobijedio 1:0.

 

 

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.