Ronald Koeman: Stav nije bio dobar, vrlo je teško objasniti neke poteze

Nedjelja, 06. prosinca 2020. 09:55 Napisao/la  SC
Ronald Koeman
Ronald Koeman

Barcelona je poražena (1:2) od Cadiza, nastavlja se jedna od najslabijih sezona u zadnji petneastak godina:

- Poraz je teško objasniti. Došli smo ovdje nakon nekoliko dobrih utakmica, ali prvo poluvrijeme nije bilo dobro. U drugom smo poluvremenu bili bolji, ali način na koji smo izgubili bio je nevjerojatan. Izgubili smo zbog neočekivane pogreške koju ne smijete napraviti. To se dogodilo zbog toga što nismo bili usredotočeni. Stav  nije bio dobar, vrlo je teško objasniti neke poteze, mislim da bi to moglo biti zbog nedostatka koncentracije. Nedostaje nam agresivnosti bez lopte. To bi mogao biti razlog zašto smo poraženi, nije lako objasniti taj drugi gol, kazao je trener Ronald Koeman.

Barcelona je na početku sezone praktično izgubila šanse boriti se za titulu prvaka:

- Ovo je divovski korak unatrag u kontekstu borbe za naslov prvaka LaLige. To je razočaravajuće, ali moramo to prihvatiti. Veliki je zaostatak od 12 bodova za momčadi koja je jaka poput Atletica, još se puno utakmica treba odigrati, ali ako ne poboljšamo svoj stav, ne možemo puno više, zaključuje Koeman.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.