Ronald Koeman: Tražio sam jasan stav, predsjednik je odlučio da me podrži

Nedjelja, 03. listopada 2021. 12:46 Napisao/la  SC
Ronald Koeman utakmicu ovako gledao iz lože
Ronald Koeman utakmicu ovako gledao iz lože

Ronald Koeman ostaje na klupi Barcelone nakon poraza (0:2) od Atletica u Madridu, takvu odluku predsjednik Joan Laporta javno je objavio prije utakmice protiv aktualnog prvaka:

- Razgovor s Laportom bio je dobar, jer nije bilo jasnoće u tom pogledu. Sinoć i jutros razgovarali smo o momčadi, klubu, mom stavu... Tražio sam jasan stav kluba! Važno je da svi znaju što se događa, znam da je ovo Barcelona i da mora pobjeđivati u svim utakmicama, to je normalno. Predsjednik je razgovarao sa svojim prijateljem i donio odluku da me podrži što je savršeno, kazao je Koeman nakon utakmice.

Atletico je na Wandi Metropolitano rutinski kaznio pogreške u obrani Barcelone:

- Zaslužili smo više prema prikazanom, kao što to uvijek biva, utakmice se odlučuju u situacijama u kojima nismo dobro reagirali, ostavili smo puno prostora, od sredine terena morate pratiti svog čovjeka. Kada se vrate ozlijeđeni igrači, bit ćemo bolji. Protiv Atletica nije lako stvarati šanse, ako imate dvije ili tri, morate zabiti gol, rekao je Koeman.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.