Ronald Koeman: Morate biti svjesni da ova Barca nije ona od prije osam godina

Utorak, 21. rujna 2021. 08:50 Napisao/la  SC

Sudeći prema španjolskim medijima, Koeman je nakon utakmice protiv Granade dao zadnju izjavu u funkciji trenera Barcelone

Ronald Koemann
Ronald Koemann

Barcelona traži nasljednika Ronalda Koemana.

Španjolski mediji već su otpisali trenera Barcelo nakon neodlučenog rezultata (1:1) protiv Granade na Camp Nou, Araujo je u 90. minuti spasio Barcelonu od poraza.

Igra je još slabija od rezultata, Barcelona igra zabrinjavajuće slabo, Koeman je očito potrošio strpljenje Joana Laporte.

Koeman će dobiti otkaz čim Barcelona pronađe njegova nasljednika, među kandidatima spominju se Andrea Pirlo, Philipp Cocu, Antonio Conte, Xavi, Joachim Low...

Poznato je da će Koeman zbog jednostranog otkaza dobiti odštetu od 6 mil. eura.

- Morate biti svjesni da ova Barca nije ona od prije osam godina. Ako pogledate popis igrača, što možemo uraditi s njima? Da igramo tika-taku? Uradili smo ono što smo morali! Formacija 4-3-3 je polazna osnova, ali ako ne funkcioniše, morate mijenjati stvari. Iskreno, mi trenutno nemamo dovoljno brze niti spretne igrače koji su na krilima sposobni igrati jedan na jedan s protivnicima. Philippe Coutinho se uporno uvlači u sredinu, teži igrati bliže sredini. Kada se oporave Ansu Fati i Ousmane Dembele, imat ćemo znatno više opcija. Trenutno smo limitirani i prinuđeni tražiti druga rješenja, rekao je Koeman nakon utakmice.

Sudeći prema španjolskim medijima, bila je to zadnja Koemanova izjava u funkciji trenera Barcelone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.