Rodrygo nema namjeru sjediti na klupi zbog Kyliana Mbappea

Četvrtak, 06. lipnja 2024. 10:01 Napisao/la  SC
Rodrygo
Rodrygo

Dolazak Kyliana Mbappea nije svih razveselio u Real Madridu!

Španjolski mediji opet su počeli spekulirati kako će reagirati Rodrygo, mladi Brazilac prošle sezone bio je standardni prvotimac, koji Mbappeovim dolaskom gubi mjesto u momčadi kada Carlo Ancelotti bude igrao s jednim klasičnim napadačem.

Napad s Mbappeom i J. Viniciusom na bokovima izgleda zastrašujuće, naravno da Ancelotti može jednog od njih dvojice koristiti na poziciji klasične špice, ali nije realno očekivati da će Real Madrid tako igrati utakmice na postavljene obrane na Santiago Bernabeuu.

Dapače, realnije je očekivati da će u većini takvih utakmica Mbappe i J. Vinicius igrati na bokovima.

Rodrygo je prije dolaska Mbappea već iskazao nezadovoljstvo, navodno je njegov menadžer u kontaktu s Pepom Guardiolom, 23-godišnji brazilski reprezentativac jasno je dao do znanja da iduće sezone nema namjeru sjediti na klupi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.