×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Real svladao Athletic Bilbao i vratio se na +5 u odnosu na Barcu

Ponedjeljak, 23. siječnja 2012. 07:57 Napisao/la 

Iako su "Kraljevi" uvjerljivo svladali Athletic, publika je zviždala Joseu Mourinhu

Zapravo je sve bilo lako predvidljivo, kada su u pitanju susreti Real Madrida i Athletic Bilbaa na Santiago Bernabeu. U posljednja dva susreta, Real je sa dva puta po 5:1 isprašio Bilbao. Gledajući kroz tu prizmu, u nedjelju su Baski još dobro i prošli, jer, izgubili su "samo " 4:1...

Početak je bio "kvrgav" za domaćine, jer je Athletic poveo u 13. minuti preko Llorentea. Ipak, 12 minuta kasnije, poravnao je Marcelo. Onda je domaćine malo "pogurao" sudac Lahoz, dosudivši - dva penala za Real. Posebno sporan je bio prvi, kada je prvo Kaka napravio faul nad braničem gostiju, a tek onda se dogodilo obrnuto, što je sudac okarakterizirao kao jedanaesterac. Uglavnom, u 46. i 67. minuti Cristiano Ronaldo je dva puta pogađao s "kreča" za 3:1 Reala. Konačan rezultat postavio je Callejon četiri minute prije kraja.

Ipak, "light motiv" susreta ostat će zvižduci. Nakon vodstva gostiju Bernabeu je "gorio" od zvižduka. Mnogi se klade da sve to ide prema Joseu Mourinhu...

- Nemam što komentirati. Ovdje se zviždalo veličinama kao što su Zidane, Ronaldo, Cristiano Ronaldo... Pa se može zviždati i meni. U srijedu smo izgubili od Barce, ali smo se sjajno spremili za ovu utakmicu i dobili je. To je sve što me zanima. Ja nisam rođen u Madridu, ali sam konačni profesionalac koji će uvijek braniti ovaj klub. Uostalom, u svim natjecanjima smo "živi", a u prvenstvu imamo pet bodova prednosti u odnosu na Barcu. I to nešto govori o našem radu... - tvrdi Mourinho.

PRIMERA, POREDAK: Real Madrid 49, Barcelona 44, Valencia 35, Levante 31, Espanyol 38...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.