ZADNJA POBJEDA

Real pobijedio na Mourinhovom oproštaju

Subota, 01. lipnja 2013. 19:02 Napisao/la  SC

Utakmica 38. kola: Real - Osasuna 4:2. Utakmica je prekinuta zbog navale fotoreportera 

 

PRIMERA - 38. kolo

REAL MADRID - OSASUNA 4:2

Stadion Santiago Bernabeu. Gledatelja: 73.982

Sudac: Miguel Pérez Lasa (Andoáin)

Strijelci: 1:0 Higuain (35), 2:0 Essien (38), 2:1 Torres (52) 2:2 Cejudo (63), 3:2 Benzema (69), 4:2 Callejón (87)

Žuti kartoni: Higuaín (Real), García (Osasuna)

REAL: Collado, Carvalho, Albiol, Arbeloa (85 Llorente), Modrić, Essien, Özil (81 Mascarell), Di María (46 Nacho), Callejón, Benzema, Higuaín

OSASUNA: Riesgo (75 Ricardo), Rubén, Oier, García, Silva (78 Mess), Armenteros, Cejudo, Nano, Torres, Timor, Llorente (46 Manuel)

Nogometaši Reala pobjedom su zaključili Mourinhovu eru na Santiago Bernabeu. Pred svojim su navijačima pobijedili Osasunu, okončavši sezonu na drugom mjestu Primere. Kraljevi su du pobjede stigli teže od očekivanog budući da su gosti nakon početnog 2:0 vodstva (Higuain, Essien) domaćina u samo 17 minuta dvama golovima zakomplicirali situaciju (2:2).

Ipak, Madrižane je u novo vodstvo vratio Benzema, da bi priču zaključio Callejón golom tri minute prije kraja. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta. Mourinho niti na oproštaju nije mogao bez kontroverzi. Naime, Portugalac je odlučio da će zadnju utakmicu u njegovu mandatu vratar Iker Casillas sjediti – na tribinama! Priliku je dobio malopoznati Collado, koji je praktički četvrti vratar Reala nakon Casillasa, Diega Lopeza i Adana.

Portugalac je za sve nagrađen zviždicima tribina, a dvoboj je u jednom trenutku na kratko prekinut zbog navale fotoreportera koji su htijeli ovjekovječiti posljednju Mourinhovu utakmicu na klupi kraljeva.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.