LaLiga: Real Madrid uoči El Clasica na Camp Nouu smanjio zaostatak za Barcelonom

Subota, 11. ožujka 2023. 16:01 Napisao/la  SC

Luka Modrić protiv Espanyola je zaigrao od prve minute, igru je napustio u 72. minuti, kada je umjesto njega ušao Marco Asensio 

Vinicius Junior
Vinicius Junior

Nogometaši Real Madrida prekinuli su niz od dva vezana remija i na domaćem terenu svladali Espanyol 3:1 u utakmici 25. kola LaLige smanjivši tako zaostatak za liderom Barecelonom, koja u nedjelju gostuje u Bilbau, na samo šest bodova.

Bez obzira kako Barcelona odigrala svoj dvoboj, idući vikend mogao bi dati odgovor na pitanje u kojem će se smjeru razvijati LaLiga budući da se na Camp Noou 19. ožujka igra El Clasico, Real dolazi u goste svom najvećem rivalu.

Iako rezultat sugerira uvjerljivu pobjedu Reala, dvoboj na preuređenom Santiago Bernabeu nije baš najbolje počeo za domaćine, već u osmoj minuti Joselu je goste doveo u vodstvo, a onda se ukazao Vinicius Junior i prvo pravom malom majstorijom poravnao rezultat, a onda prekrasnom asistencijom pronašao Militaa, koji je domaćinima donio prednost.

Pobjedu Real Madrida potvrdio je Marco Asensio u sudačkoj nadoknadi vremena.

Asensio je u igru ušao u 72. minuti umjesto Luke Modrića.

LaLiga, 25. kolo: Real Madrid – Espanyol 3:1 (Vinicius Junior 22, Militao 39, Asensio 90+3/Joselu 8), Elche - Valladolid 1:1 (Morente 90+6/Larin 4), Celta Vigo - Rayo Vallecano 3:0 (Aspas 51, 85, Ciss 52-ag), Valencia - Osasuna 1:0 (Kluivert 74)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.