×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Real Madrid pobjedom protiv Racinga do +13 nad Barcom

Subota, 18. veljače 2012. 21:12 Napisao/la 

Pobjedom nad Racing Santanderom Real Madrid je povećao svoju prednost nad Barcelonom  na 13 bodova. Cristiano Ronaldo prestigao Juanita, zabivši 121 pogodak za Real.

Real Madrid odjurio je u subotu navečer na velikih, ogromnih trinaest bodova prednosti nad Barcelonom! Primera je, čini se, nakon tri godine, ako se ne dogodi čudo svih čuda, dobila novog prvaka. Tri godine "kantu" je dizala Barcelona, sada je stiglo vrijeme za "Kraljeve". Nova žrtva Reala ovog puta je bio Racing Santander. Gosti su odolijevali punih šest minuta, a onda je Kaka asistirao za Cristiana Ronalda, koji je praktički s gol linije glavom ubacio loptu u mrežu za 1:0 Reala. Ronaldu je ovo 121 pogodak u dresu "Kraljeva", uspio je prestići i legendu Juanita, koji je za Real igrao od 1977. do 1987.

Mogućnost bilo kakvih komplikacija za domaćina je nestala do odmora. Prvo je branič Santandera Cisma u 39. minuti zaradio drugi žuti karton i isključenje, a zatim je Benzema u sudačkoj nadoknadi prvog dijela zabio za 2:0. Na 3:0 povisio je Angel Di Maria u 73. minuti susreta. Konačan rezultat postavio je Benzema u 89. Ovo je Real Madridu osma pobjeda u nizu. Dominantne su i impresivne njihove izvedbe, koje protivniku ne ostavljaju previše šansi za "preživljavanje".  Takva je sudbina, očekivano, zadesila i Santander, koji je samo čekao kraj i molio se da primi što manje...

Do prije samo mjesec dana mediji su izvlačili "zapaljivi materijal" iz svlačionice Reala, pričalo se o krizi, sukobima na relaciji Jose Mourinho - igrači. Danas? Dijametralno suprotno, Madrid je u ekstazi. A Mourinho vjerojatno jedini trener na svijetu čije se ime skandira na tri stadiona. Uz Santiago Bernabeu, Mourinha zazivaju vapaji nesretnih navijača na San Siru i Stamford Bridgeu. Inter i Chelsea su, naime, u apsolutnoj krizi, a Mourinho bi za njih bio "spasonosni lijek". No, "Special One" je trenutno zauzet marširanjem preko Pirineja. Barcelona mu gleda u leđa, a u nedjelju navečer Guardioline trupe čeka zahtjevna partija protiv Valencije...

Svoj susret 23. kola odigrali su ranije Getafe i Espanyol. Utakmica je završila 1:1, poveli su gosti u 66. minuti preko Alvara, izjednačio je Fedor četiri minute kasnije.

 PRIMERA, 23. KOLO: Real Madrid - Racing Santander 4:0 (1:0 Ronaldo 6', 2:0 Benzema 45', 3:0 Di Maria 73, 4:0 Benzema 89'), Getafe - Espanyol 1:1 (0:1 Alvaro 66', 1:1 Fedor 70')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.