Real Madrid ostvario plasman u finale kupa uvjerljivom pobjedom na Camp Nou

Srijeda, 05. travnja 2023. 22:57 Napisao/la  SC

Karim Benzema opet igra vrhunski,  drugu utakmicu zaredom ostvario  hat-trick, prvi u jednom El Clasicu

Real Madrid ostvario plasman u finale kupa uvjerljivom pobjedom na Camp Nou

Real Madrid plasirao se u finale neočekivano uvjerljivom pobjedom na Camp Nou!

Održala je madridska momčad bolnu lekciju Barceloni, Real Madrid na prepoznatljiv način potpuno je nadigrao Barcelonu koja je doživjela najteži domaći poraz ove sezone.

Karim Benzema vratio se u top-formu u pravom razdoblju sezone, drugu utakmicu zaredom ostvario je hat-trick, prvi u jednom El Clasicu.

U sudačkoj nadoknadi prvoga dijela Barcelona je stvorila veliku priliku, Courtois je vrhunski reagirao i omogućio svojoj momčadi kontru u kojoj su u završnici igrači Real Madrida rutinski priveli akciju 3 na 2, Vinicius je uz malo sreće uspio postati strijelac - 0:1.

U 50. minuti Modrić je obavio teži dio posla, kada je s desnog boka ušao u sredinu, odigrao idealno Benzemi, koji je s vrha kaznenog prostora loptu poslao u malu mrežicu - 0:2.

U 58. minuti Vinicius je iznudio Kessievu pogrešku, sudac je pokazao na bijelu točku, Benzema je sigurno izveo kazneni udarac - 0:3.

U 81. minuti opet je Real Madrid izašao u kontru u situaciji 3 prema 2, Vinicus je lucidno odigrao Benzemi koji je ispred ter Stegena gurnuo loptu u mrežu - 0:4.

BARCELONA: Ter Stegen, Kounde, Araujo, Alonso (66 Garcia), Balde, Kessie (60 Fati), Busquets, S. Roberto, Raphinha (66 F. Torres), Gavi, Lewandowski

REAL MADRID: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga, Kroos, Valverde, Modrić (87 Tchouameni), Rodrygo (73 Asensio), Vinicius (85 Ceballos), Benzema (89 Nacho)

Uzvratna utakmica polufinala kupa: Barcelona - Real Madrid 0:4 (1:0) (Vinicius 45+1, Benzema 50, 58-11m, 81)
* u zagradi rezultat prve utakmice

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.