Real Madrid organizirao spektakularnu proslavu najboljem nogometašu na svijetu

Subota, 07. siječnja 2017. 15:31 Napisao/la  SC

Naravno da su svi bili zadivljeni Cristianom Ronaldom iako Portugalac prema nogometnom umijeću nikada neće moći stati u istu nogometnu rečenicu s pravim Ronaldom, Zidaneom i Figom

Točno 71.184 gledatelja na Santiagu Bernabeu poklonilo se Cristianu Ronaldu uoči utakmice 17. kola između Real Madrida i Granade (5:0).

Real Madrid pripremio je spektakularnu proslavu službeno najboljem nogometašu na svijetu u 2016. godini, Ronaldo je prije utakmice ponosno pozirao ispred četiri zlatne lopte.
 
Slavlju su se pridružila velika klupska imena, počasni špalir prilikom Ronaldovog izlaska na teren činili su Kopa, Figo, Zidane, prvi i jedini Ronaldo.... sve bivši igrači Real Madrida koji su osvajali zlatne lopte.

Kaka i Cannavaro nisu mogli doći, ali su poslali čestitke video-porukama...

Naravno da su svi bili zadivljeni Cristianom Ronaldom iako Portugalac prema nogometnom umijeću nikada neće moći stati u istu nogometnu rečenicu s pravim Ronaldom, Zidaneom i Figom.

Gledatelji su se pridružili proslavi lika i djela podlogom na kojom je bilo ispisano CR7.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.