Umijeće pregovaranja, Real Madrid nema namjeru ni razgovarati s obitelji Mbappe

Ponedjeljak, 26. lipnja 2023. 09:54 Napisao/la  SC

Florentno Perez ni jednom gestom nije dao povoda tezama da će Kylian Mbappe ovog ljeta doći u Madrid

Florentino Perez
Florentino Perez

Koliko god Kylian Mbappe izazivao interes svjetskih medija stalnim previranjima u odnosima s PSG-om, toliko je postala zanimljiva pozicija Real Madrida.

Otkada je objavljena vijest da Mbappe neće produljiti ugovor s PSG-om, Real Madrid se ni jednom nije ni osrvnuo na spekulacije da Mbappe za 250 mil. eura ovog ljeta stiže u Madrid.

Florentino Perez ponaša se kao da Mbappe ne postoji, Carlo Ancelotti samo je izjavio da mu treba jedan vrhunski napadač nakon što je otišao Karim Benzema, jedino što donekle može uputiti da u Madridu pozorno prate razvoj događaja u Parizu je naglo zatišje oko eventualnog transfera Harryja Kanea.

Perez je prošle godine rekao da ga je Mbappe razočarao, kada je produljio ugovor s PSG-om nakon dvije godine pregovaranja s Real Madridom, predsjednik je dao do znanja da se mijenja njegov stav prema francuskom napadaču.

Utjecajna Marca objavila je članak u kojemu je objasnila navijačima Real Madrida što to znači u praksi, španjolski list poznati je trbuhozborac kraljevskog kluba.

Naravno da Real Madrid nije odustao od Mbappea, umijeće pregovaranja svodi se na zauzimanje čvrstoga stava prema kojemu ni jedan igrač ne može biti iznad kluba, Real Madrid nije PSG kojega nezadovoljni Mbappe ucjenjuje već tri sezone uzastopno.

Nakon što je Mbappe na svojevrstan način izigirao Perezovo povjerenje, mladi Francuz prvo mora rasčistiti odnose s PSG-om, a onda učiniti prvi korak u razgovorima o eventualnom transferu.

Perez ni jednom gestom nije dao povoda tezama da će Mbappe ovog ljeta doći u Madrid, nitko nije službeno razgovarao s Fayzom Lamari, majkom francuskog napadača koja vodi pregovore.

Marca tvrdi da Perez neće ni pokušati razgovarati s obitelji Mbappe sve dok  mladi napadač ne raskine ugovor s PSG-om.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.