Real Madrid impresivnom igrom pobijedio Espanyola rezultatom 5:0

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 22:32 Napisao/la  I. V.

Najzaslužniji za "samo" pet primljenih pogodaka u redovima gostiju bio je vratar Casilla, što dovoljno govori kakav se nogomet igrao u Madridu

Nogometaši Reala impresivno su u 26. kolu sačuvali 10 bodova prednosti pred Barcelonom, momčad Josea Mourinha obračunala se na Santiagu Bernabeu s Espanyolom u stilu prvaka pobjedivši rezultatom 5:0! Pobjeda je osigurana u prvom dijelu utakmice pogocima Ronalda (23) i Khedire (38). Odmah na početku nastavka Higuian (47) je pogotkom ispravio pogrešku s kraja prvog poluvremena kada nije iskoristio zicer. Kaka je u 66. minuti uvećao vodstvo na 4:0, a Higuian je postavio konačan rezultat u 78. minuti. 

Uz malo više koncentracije u završnici, poglavito Higuiana, pobjeda je mogla biti još uvjerljivija. Najzaslužniji za "samo" pet primljenih pogodaka u redovima gostiju bio je vratar Casilla, što dovoljno govori kakav se nogomet igrao u Madridu.

Rezutati 26. kola Primere: Real – Espanyol 5:0, Zaragoza – Villarreal 2:1, Athletic – R. Sociedad 2:0, Granada – Valencia 0:1,  Barcelona – Sporting 2:0, Mallorca – Osasuna 1:1, Getafe – Malaga 1:3, Rayo – Racing 4:2

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.