Real Madrid bez Varanea u finalu Kupa kralja protiv gradskog rivala Atletica

Ponedjeljak, 13. svibnja 2013. 21:50 Napisao/la  L.K.

Raphael Varane preskočit će finale kupa protiv Atletico Madrida 17. svibnja na Santiago Bernabeu. Kobna je bila 16. minuta prvenstvenog susreta protiv Espanyola. Artroskopija koljena danas je obavljena u Francuskoj.

Raphael Varane centralni branič Real Madrida danas je operiran u Beziersu u Francuskoj, nakon što su dodatne pretrage potvrdile da je stradao meniskus desnog koljena. Artroskopiju je obavio dr. Herve Silbert. Varane će sa nogometnih travnjaka izbivati najmanje osam tjedana.

Varane koji je ove sezone zablistao u Realu, bio je prvi Mourinhov izbor za centralnog braniča ispred Pepea, Albiola i Carvalha. Ove sezone odigrao je 26 susreta a u ožujku ove godine debitirao je i za reprezentaciju Francuske. U Primeri je debitirao protiv Racing Santandera 21. rujna 2011. Tri dana kasnije u utakmici protiv Rayo Vallecana postiže svoj prvijenac za Real. Sa 18 godina i 152 dana postao je najmlađi strani strijelac kraljevskog kluba.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.