Real Madrid pokazao kraljevske manire, klupska piar-služba hvali Garetha Balea

Srijeda, 20. studenog 2019. 20:27 Napisao/la  SC

Dok navijači Real Madrida bijesne po društvenim mrežama, klub zaobilaznim medijskim kanalima plasirao vijest da će Gareth Bale u subotu igrati protiv Real Sociedada

Real Madrid pokazao kraljevske manire, klupska piar-služba hvali Garetha Balea

 

Evo razloga zbog kojega je Real Madrid postao jedan od najvećih klubova na svijetu!

Gareth Bale prenerazio je klupske čelnike poziranjem iza velške zastave na kojoj je pisalo: Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom!

Bila je to Baleova provokacija nakon komentara da ga više zanima igranje golfa nego igranje nogometa u dresu Real Madrida.

Dok navijači Real Madrida bijesne po društvenim mrežama, nakon konzultacija na gornjim katovima, klupska piar-služba zaobilaznim medijskim kanalima plasirala je u javnost sljedeću tezu:

- Bale je najbolji igrač kojega imamo, on će sigurno još puno toga pružiti u klupskom dresu, rekao je neimenovani klupski izvor novinarima Marce, koja slovi klupskim glasilom.

Ima toga još!

Dok navijači traže da Real Madrid odmah potjera Balea, neimenovani klupski izvor došapnuo je povjerljivim novinarima sljedeće:

- Nemamo namjeru pustiti Balea na zimu, on će opet biti naš ključan igrač!

Nadalje, Zinedine Zidane ozbiljno računa na Balea u sljedećim utakmicama.

Iako klupski izvor priznaje da odnosi između Balea i Zidane nisu baš idilični, u klubu su sigurni da će njih dvojica uspostaviti potreban dijalog.

Na kraju najvažnije!

Neimenovani klupski izvor poručio da je će Gareth Bale biti na raspolaganju treneru uoči subotnje utakmice protiv Real Sociedada.

Naravno da nije realno očekivati da će Bale dugo ostati u Madridu, sudeći prema nekorektnom ponašanju velškog reprezentativca Real Madrid je već postao  njegov bivši klub.

Istodobno, Real Madrid se ponaša  onako kako dolikuje klubu kojega krasi pridjev kraljevski!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.