Carlo Ancelotti: Razumijem kada je Modrić tužan, ali ovo nije njegov kraj!

Ponedjeljak, 26. veljače 2024. 09:03 Napisao/la  SC

Novi ugovor za Modrića? U istoj je situaciji kao Kroos i Nacho, kaže trener Real Madrida

Carlo Ancelotti: Razumijem kada je Modrić tužan, ali ovo nije njegov kraj!

Luka Modrić postigao je pogodak odluke protiv Seville (pogledajte  OVDJE), pogodak je posebno proslavio Carlo Ancelotti.

- Luka je zaslužio gol. Zaslužio je da ga slavimo. Teško ga je držati na klupi, jer je primjer svim drugim igračima. Njegova budućnost? Sve je u njegovim rukama. Sve zavisi od njega i čekamo odluku. Novi ugovor za Modrića? U istoj je situaciji kao Kroos i Nacho. Klub će se pobrinuti za to u narednim mjesecima, kazao je Ancelotti.

Trener Real Madrida uopće ne dvoji da će Modrić nastaviti karijeru:

- Kako pomažem Luki? Jako je teško jer znam što mu sve ovo znači. Razumijem kada je tužan, ali ovo nije njegov kraj. Cijeli svijet misli da jeste, ali ne i on. Noge ga još uvijek služe, ima takvu energiju. Ovo nije kraj njegove karijere. Pogledajte ga, čovjek ima 39 godina. Ako me Modrić bude pitao za savjet što da radi ne mogu mu ja reći što da radi. On to najbolje zna. Ne mogu biti u njegovoj glavi. On je vrhunski momak, veoma ponizan i zaista ga volim. Ne znam da želi li ostati i biti rezerva. Uvijek govorim da nije bitno koliko minuta igraš već kvaliteta koji pokažeš u tim minutama, poručio je Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.