Rastanak suznih očiju: Ivan Rakitić iz Seville otišao u Barcelonu da bude Ivan Rakitić

Ponedjeljak, 30. lipnja 2014. 22:23 Napisao/la  SC

Nikoga nisam došao zamijeniti u Barcelonu, kaže Rakitić

Ivan Rakitić otišao je iz Seville sa suzama u očima, obećavši navijačima da će jednom vratiti. Bivši kapetan Seville odigrao je 149 utakmica za klub koji njegovoj obitelji znači puno više od usputne stanice u karijeri:

- Moja je kćerkica u klubu navijača Seville, cijela će se moja obitelj učlaniti zajedno sa mnom, odlazim kao navijač Seville. Utakmicu europskog Superkupa cijela će obitelj gledati u klupskim obilježljima Seville. Nisam očekivao da će rastanak biti tako težak, rekao je Rakitić na rastanku.

Na dolasku u Barceloni Rakitić je bio vrlo jasan kada su u pitanju spekulacije da je došao zamijeniti    Xavija ili Cesca Fàbregasa.


- Nikoga nisam došao zamijeniti u Barcelonu. U Barcelonu sam došao da budem Ivan Rakitić, i dalje su igrati na svoj način, rekao je Rakitić na predstavljanju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.