Raphinha se javno ispričao, Xavi neočekivano reagirao

Petak, 17. veljače 2023. 09:09 Napisao/la  SC
Raphinha  se javno ispričao,  Xavi neočekivano reagirao

Raphinha je bio ponajbolji igrač Barcelone u utakmici protiv Manchestr Uniteda (2:2), postigao je drugi pogodak i asistirao za prvi pogodak, djelovao je vrlo raspoloženo, Xavi je svih iznenadio kada ga je izvadio iz igre desetak minuta prije kraja utakmice, ušao je Torres.

Najviše se iznenadio Raphinha, koji je ljutito reagirao na terenu, dok je izlazio, prošao je kraj Torresa i Xavija kao furija, divljao je na klupi...

- Želio bih se još jednom svima ispričati, a naročito treneru za svoje ponašanje priliko izlaska iz igre. Ispričavam se Ferranu Torresu, cijeloj ekipi i navijačima. Ponekad toliko gorite od želje da pomognete momčadi da naprosto ne možete kontrolirati neke svoje poteze. Žao mi je. Već sam razgovarao s Xavijem, rekao je Raphinha nakon utakmice.

Xavi je neočekivano prokomentirao Brazilčevo ponašannje:

- Razumijem to. Mislim da je dobro što se ljuti, ali ja to radim za dobrobit ekipe. Ispričao se, ali nije morao. Sviđa mi se takav stav, rekao je Xavi.

Kako se Raphinha ponašao možete vidjeti  OVDJE

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.