Rafa Benitez prvi izbor Florentina Pereza, navijači Real Madrida protiv predsjednika

Utorak, 26. svibnja 2015. 13:09 Napisao/la  SC

Za nasljednika Carla Ancelottija u prvoj varijanti slovio je Jurgen Klopp, koji uživa podršku navijača Real Madrida. Uživao je i Ancelotti, pa je Perez svejedno otpustio talijanskog trenera


Rafa Benitez najveći je kandidat za trenera Real Madrida. Između ostalih neslužbenu vijest za talijanske medije potvrdio je Ernesto Bronzetti, zastupnik Carla Ancelottija. Bronzetti je blizak Milanu, pa je zajedno s Ancelottijem i Adrianom Gallianijem večerao u ponedjeljak navečer u Madridu. Nedugo nakon što je predsjednik Real Madrida uručio Ancelottiju otkaz, talijanski stručnjak otišao je na sastanak s čelnikom Milana, koji je bio dobro informiran o planovima Real Madrida. Informirao ga je Bronzetti...

Benitez je istekom sezone odlučio napustiti Napoli, prema medijima njegova buduća destinacija trebao je biti Manchester City. Za nasljednika Carla Ancelottija u prvoj varijanti slovio je Jurgen Klopp, koji uživa podršku navijača Real Madrida. Uživao je i Ancelotti, pa je Perez svejedno otpustio talijanskog trenera.

Rafa Benitez počeo je trenersku karijeru kao trener druge momčadi Real Madrida. Kako trener dvaput je osvojio titulu španjlskog prvaka na klupi Valencije s kojom je osvojio Kup UEFA, na klupi Liverpoola osvojio je Ligu prvaka, na klupi Chelsea osvojio je Europa ligu. Dvaput je biran za najboljega trenera u izboru UEFA-e.

Ukratko, Benitez ima sve reference osim što navijači Real Madrida žele drugoga trenera i što Pereza sve više kritiziraju budući da je u 12 godina promijenio devet trenera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.