Razočarani Eden Hazard mogao bi napustiti Kraljevski klub

Srijeda, 15. veljače 2023. 12:55 Napisao/la  SC
Carlo Ancelotti i Eden Hazard
Carlo Ancelotti i Eden Hazard

Eden Hazard i Carlo Ancelotti više nisu prijatelji. Španjolski novinar Mario Cotegana, inače stručnjak za Real Madrid koji prati na dnevnoj bazi tvrdi kako bi Hazard uskoro mogao otići, a razlog za to je njegovo razočarenje u trenera Ancelottija. Talijaski stručnjak na klupi madridskog kluba obećao je Hazardu veću minutažu, no to je ostalo samo na obećanju. Belgijski nogometaš ove sezone upisao je samo sedam nastupa, te po jedan gol i asistenciju za 296 minuta provedenih na zelenom travnjaku, te je vrlo razočaran neispunjenim obećanjem trenera Ancelottija. 

Hazard je u Real Madrid stigao tijekom ljeta 2019. iz Chelseaja za čak 115 milijuna eura i bio je najskuplja kupnja u povijesti Kraljevskog kluba. U četiri godine u 73 utakmice Belgijanac je dao sedam golova i 11 puta bio asistent. No, imao je i peh s ozljedama kojih je bilo čak 18. 

Iz svega toga nije teško zaključiti zašto ga Ancelotti ne koristi, posebno sada u situaciji kada Real zaostaje čak 11 bodova za vodećom Barcelonom. Talijanski trener Hazardu je dao priliku početkom siječnja u Kupu kralja, ali ju ovaj nije iskoristio te je očito da će ovog ljeta Hazard krenuti iz Madrida obzirom da mu ugovor ističe 2024. godine. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.