PSG nudio Neymaru plaću od 50 mil. eura, privatni zrakoplov, dionice u hotelskom lancu...

Srijeda, 14. rujna 2016. 19:19 Napisao/la  SC

Procurili  detalji pariške ponude


Procurili su detalji pariške ponude Neymaru! Brazilska zvijezda pregovarala je s PSG-om tijekom ljetnog prijelaznog roka, njegov Wagner Ribeiro izjavio je da su se na Ibizi sastali predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi i Neymarov otac.

PSG je tada ponudio četverogodišnji ugovor vrijedan 50 mil. eura, privatni zrakoplov za putovanja u Brazil kao i dionice u novom lancu hotela koji bi se zvao Neymar, po uzoru na Ronaldov lanac hotela.

Na drugom sastanku u Sao Paulu, Nasser Al-Khelaifi je rekao da je PSG spreman platiti Barceloni odštetnu klauzulu od 190 mil. eura. Čelnik PSG-a nagovarao je Neymara da ode iz Barcelone u kojoj nikada pokraj Lea Messija neće biti postati glavni igrač.

Ribeiro priznaje da je nagovarao Neymara da ode u PSG i postane najplaćeniji igrač na svijetu, ali je presudio očev savjet.

Neymar je ostao u Barceloni, gdje se osjeća sretno.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.