PSG i Barcelona ruše vlastiti rekord, ugrožen Neymarov transfer

Subota, 29. lipnja 2024. 15:46 Napisao  I. V.
Yamal i Gvardiol, najskuplji napadač i branič svih vremena
Yamal i Gvardiol, najskuplji napadač i branič svih vremena

PSG je poslao ponudu od 250 mili. eura za Lamine Yamala!

Španjolski mediji spekuliraju odštetnim iznosom kojim bi 16-godišnji napadač Barcelone postao najskuplji igrač svih vremena, odnosno skuplji od Neymara kojega je PSG platio Barceloni 222 mil. eura, koliko je 2017. godine iznosila otkupna klauzula.

Yamal je briljirao u utakmici protiv Italije, standardni španjolski reprezentativac više ne spada u skupini bogomdanih talenata, Yamal je sa samo 16 godina već postao stožerni igrač jedne od najboljih europskih reprezentacija.

PSG-u nije problem srušiti svoj rekord, Barcelona je u velikim finanijskim problemima zbog kojih se ovakva ponuda mora ozbiljno shvatiti.

Problem je što se Yamalu ne ide nigdje iz Barcelone, mladić je tek na početku karijere iako je za prvu momčad počeo igrati s 15 godina.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.