NAVIJAČKO LUDILO U MADRIDU

"Ludnica" u Madridu: Veličanstven doček za nogometaše Real Madrida

Četvrtak, 03. svibnja 2012. 09:08 Napisao/la  SC

U 3 sata ujutro navijači Real Madrida dočekali su momčad na povratku iz Bilbaa čime je počela proslava titule prvaka

Nogometaši Real Madrida prvaci su Španjolske, a svoju radost u četvrtak navečer podijelili su s vjernim navijačima koji su zakrčili ulice glavnog grada da bi proslavili titulu sa svojim ljubimcima.

Slavlje u Madridu počelo je rano ujutro kada je momčad po povratku iz Bilbaa sletjela na aerodrom Bajaras. U 3 sata ujutro navijači Real Madrida okupirali su aerodrom i najavili cjelodnevni slavljenički program. Kada su napokon stigli na glavni trg igrači su bili impresionirani odazivom navijača, Iker Casillas najviše je komunicirao s navijačima zahvalivši im na podršci ustvrdivši da su bili jako strpljivi, te da je ovaj naslov za njih.

 

Real Madrid osvojio je 32. naslov prvaka i prvu titulu od 2008. godine, koliko je trebalo da se prekine dominacija Barcelone. Jedan nogometni ciklus završio je odlaskom Pepa Guardiole, drugi počinje slavljem na ulicama Madrida. Jose Mourinho prije nekoliko mjeseci osjećao se u Madridu kao progonjena zvijer, danas je heroj glavne ulice! 

Fotogalerija: Marca i Bild

Marca
Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.