ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Sergio Ramos donio pobjedu Real Madridu

Subota, 21. siječnja 2017. 18:36 Napisao/la  SC

Rezultati 19. kola: Espanyol - Granada 3:1, Real Madrid - Malaga 2:1


Dvama pogocima Sergija Ramosa momčad real Madrida pobijedila je Granadu u utakmicu koja je oblilovala uzbuđenjima i propuštenim prilikama.

Granada se predstavila kao momčad koja može ravnopravno igrati u Madridu, štoviše! U prvom dijelu Granada je u nekoliko razdoblja kontinuiranih napada izgledala bolje od domaćina.

Ronaldu i Benzemi ne ide, Bale je ozlijeđen.

Zato je tu kapetan Sergio Ramos, koji je po tko zna koji put iskazao zavidni osjećaj za pogodak. Dvaput!

Imala je Malaga prilika za  iznenađenje, tresla se vratnica iza vratara Navasa, koji je nekoliko puta sjajno intervenirao.

Njegov kolega na drugoj strani, Kamerunac Kameni, u nekoliko situacija pokazao je zašto slovi jednim od najboljih vratara Primere iako je umalo sam sebi postigao pogodak.

Ronaldo treću utakmicu zaredom nije postigao pogodak, što je svakako vijest. Pogodio je vratnicu, triput izlazio ispred Kamenija, ali isuviše ukoso da Kamerunac ne bi uspio obraniti mrežu.

Luka Modrić igrao je do 78. minute, kada je ušao Mateo Kovačić.

Rezultati 19. kola: Espanyol - Granada 3:1 (Reyes 11, Piatti 32, Navarro 48/Pereira 23), Real Madrid - Malaga 2:1 (Sergio Ramos 35, 43/Juanpi)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.