ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Messijev hat-trick, Real Madrid kiksao

Subota, 09. rujna 2017. 15:06 Napisao/la  SC

Real Madrid - Levante 1:1, Barcelona - Espanyol 5:0

Leo Messi (Barcelona)
Leo Messi (Barcelona)


Leo Messi predvodio je Barcelonu u pobjedi koja je dignula samopouzdanje u svlačionici, hat-trick najboljega igrača na svijetu bio je dodatna vrijednost najbolje igre katalunjske momčadi ove sezone.

Ivak Rakitić odigrao je cijelu utakmicu i dvaput asistirao, samozatajni hrvatski reprezentativac u dresu Barcelone izgleda kao sasvim drugi igrač.

Od 68. minute igrao je Ousmane Dembele, debi je obilježio asistencijom za Suareza.

Hladan tuš Madrižanima je stigao već u 12. minuti. Ivi se u kaznenom prostoru dokopao jedne lopte i poslao ju u mrežu uz lijevu stativu za vodstvo Levantea.

Dvije minute kasnije uzvratio je Asensio, ali je gostujući obrambeni igrač u zadnji trenutak blokirao udarac.

U 36. minuti Ramos je bio najviši u skoku nakon udarca iz kuta, no Fernandez brani. Ipak, domaći uspjevaju izjednačiti nakon što je Lucas odbijenu loptu zakucao u mrežu.

Pred kraj prvog dijela Gareth Bale je imao dvije fantastične prilike. Prvo je u 43. minuti glavom pucao za malo pored desne stative, a zatim je minutu kasnije prošao kroz gostujuću obranu no u situaciji jedan na jedan sa Fernandezom, vratar Levantea je izašao kao pobjednik.

Bale je ponovno mogao dovesti Real u vodstvo u 62. minuti, ali je nakon ubačaja glavom pucao iznad prečke.

Novi Baleov pokušaj u 88. minuti završio je pored gola. Minutu prije kraja Marcelo je zaradio crveni akrton te je Real Madrid ostao sa igračem manje.

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Kroos je bio u prilici donijeti tri boda Madrižanima, ali je pogodio desnu stativu.

Mateo Kovačić u igru je uđao u 72. minuti kao zamjena za strijelca Lucasa.

Utakmica 3. kola: Valencia - Atlético 0:0, Sevilla - Eibar 3:0 (Ganso 46, Ben Yadder 76, Nolito 90+2), Barcelona - Espanyol 5:0 (Messi 26, 35, 67, Pique 87, Suarez 90),  Real Madrid - Levante 1:1 (Lucas 36/ Ivi 12)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.