Primera: Real pobijedio Eibar uz dva gola Ronalda, Atletico bolji od Malage

Subota, 22. studenog 2014. 20:03 Napisao/la  SC

Utakmica 12. kola: Eibar - Real Madrid 0:4, Atletico Madrid - Malaga 3:1. Igrači Reala izašli su na travnjak u majicama s porukom podrške ozlijeđenom Luki Modriću

Madridski klubovi imali su uspješnu subotu, nogometaši Reala slavili su na gostovanju kod Eibara 4:0, dok je Atletico na domaćem travnjaku pobijedio Malagu 3:1. Kraljevski klub riješio je pitanje pobjednika u prvom poluvremenu, Rodriguez u 23. i Ronaldo u 43. minuti donijeli su vodstvo 2:0. Kraljevski klub u 69. minuti preko Benzeme zabio je treći gol, a Ronaldo je s bijele točke u 83. minuti postavio konačan rezultat. Igrači Reala izašli su na travnjak u majicama s porukom podrške ozlijeđenom Luki Modriću.

Nogometaši Atletico Madrida pobijedili su Malagu 3:1. Tiago (12') i Griezmann (42') donijeli su prednost madridskom klubu. Malaga je smanjila preko Roque Santa Cruz u 62. minuti. Ipak, Malaga je u 73. minuti ostala bez Garcije koji je zaradio drugi žuti karton. Godin je u 84. minuti postavio konačnih 3:1, a Atletico je u 88. minuti ostao bez Fernándeza koji je zaradio drugu opomenu. Mario Mandžukić igrao je do 57. minute kada ga je zamijenio Jiménez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.