PRIMERA Real Madrid pobijedio Sevillu u derbiju kola, Luka Modrić drugu utakmicu zaredom postao strijelac

Subota, 19. siječnja 2019. 18:20 Napisao/la  SC

Bez obzira što je Real Madrid nadmoćnija momčad u pas-igri, dojam je da je Sevilla pozitivni rezultat htjela ostvariti isključivo obranom

Luka Modrić u zagrljaju suigrača
Luka Modrić u zagrljaju suigrača

Luka Modrić u 92. minuti ukrao je loptu Carricu u zadnjoj trećini, otrčao prema Vacliku i mirno pogodio mrežu pokraj vratara Seville.

Modrićevim pogotkom Real Madrid potvrdio je pobjedu protiv Seville u derbiju 20. kola, na Santiago Bernabeu međusobno su igrale dvije momčad na trećem mjestu s istim brojem bodova.

Od 20. kola na trećem je mjestu Real Madrid s tri boda više od Seville momčad koje je razočarala nastupom.

Sevilla se tijekom cijele utakmice samo branila.

Bez obzira što je Real Madrid nadmoćnija momčad u pas-igri, dojam je da je Sevilla pozitivni rezultat htjela ostvarit isključivo obranom.

Budući da Real Madrid ima velikih problema u realizaciji otkada je otišao Cristano Ronaldo, stalni pritisak domaće momčadi Sevilla je bez velikih poteškoća izdržala sve do 78. minute.

Tada je Casemiro snažnim udarcem s 25 metara loptu poslao u kut, vratar Vaclik nije reagirao dobro iako je u letu bio na lopti i Real Madrid je poveo.

Ništa Sevilla nije napravila prije nego što je Modrić drugu utakmicu zaredom postao strijelac.

Nikola Kalinić zbog bolesti nije bio u rosteru momčadi Atletica, koja je pobijedila Huescu i nastavila potjeru za Barcelonom.

Utakmice 20. kola: Real Madrid - Sevilla 2:0 (Casemiro 78, Modrić 90+2), Huesca - Atletico 0:3 (Lucas 31, Arias 52, Koke 71)

Poredak: Barcelona 43 (19), Atletico 41, Real Madrid 36, Sevilla 33, Alaves 32 (19)...

Tablice omogućuje Sofascore