NOVI POSRTAJ KRALJEVA

Real Madrid doživio poraz od Malage

Subota, 22. prosinca 2012. 22:04 Napisao/la  SC

Malaga – Real Madrid 3:2. Mourinho je počeo lutati u odabiru igrača, a iznenađenje večeri bio je Casillas na klupi

Real Madrid nastavlja hod po mukama, novi poraz momčad Josea Mourinha doživjela je na La Rosaledi koja je uživala u predstavi nogometaša Malage. Nogomet koji su igrači Malage prikazali u drugom dijelu utakmice spada u najbolja izdanja najbolje lige na svijetu, odavno jedna momčad nije tako nadigrala Real Madrid koji prolazi kroz krizu identiteta.

Drugim riječima, iako su igrači isti ova momčad Real Madrida nije ni sjena momčadi aktualnog prvaka. Više nema dvojbi da je Jose Mourinho izgubio kemiju u momčadi, trener Real Madrida počeo je lutati u odabiru igrača i taktike, a iznenađenje večeri bio je Casillas na klupi za pričuve. Debitant Adan nije se proslavio, poglavito kod trećeg pogotka.

U prvom se dijelu igrala uglavnom ravnopravna utakmica s laganom inicijativom gostiju, ali je u drugom dijelu pogotkom Iscoa u 48. minuti počela neka druga utakmica. Rastrčani domaći igrači prezentirali su taktički i tehnički nogomet kojemu igrači Real Madrida većim dijelom poluvremena nisu mogli parirati. Joaquin i Iscon davali su ton igri Malage, koja je ključnu prednost ostvarila u 65. minuti kada je u igru ušao Santa Cruz. Paragvajac je dvama pogocima u razmaku od tri minute odveo Malagu na 3:1 i riješio pitanje pobjednika..

Madriđani su dva pogotka postigli zahvaljujući Benzemi, koji je prvo natjerao Sergija Sancheza na pogrešku i autogol, a onda je iskoristio sjajnu Ozilovu asistenciju za smanjenje rezultata (2:3).

Ronaldo je praktično bio neprimjetan, a Luka Modrić ušao je u igru u 76. minuti umjesto Xabi Alonsa. Hrvatski reprezentativac odigrao je utakmicu u svom stilu, što znači sterilno.

MALAGA: Caballero, Monreal, Demichelis, Sánchez, Gámez, Isco, Eliseu, Camacho, Portillo (69 Iturra), Joaquín (82 Fernandez), Saviola (65 Santa Cruz)

REAL MADRID: Adán, Arbeloa (57 Callejon), Pepe, Sergio Ramos, Essien, Xabi Alonso (76 Modrić), Khedira, Di María (63 Kaka), Özil, Ronaldo, Benzema

Utakmica 17. kola: Malaga – Real Madrid 3:2 (Isco 48, Santa Cruz 72, 75/Sergio Sanchez 64-ag, Benzema 81)

Tablice omogućuje Sofascore