Primera: Nova blamaža Luke Modrića i društva, Alaves pobijedio Real Madrid

Subota, 06. listopada 2018. 21:24 Napisao/la  SC
Luka Modrić (Real Madrid)
Luka Modrić (Real Madrid)

Ni četvrtu utakmicu zaredom Luka Modrić i društvo nisu uspjeli pobijediti, štoviše izgubivši 0:1 kod Alavesa, ostali su i četvrtu utakmicu u nizu bez postignutog pogotka.

Naime, u zadnjih 10 godina Real nikad nije postigao manje pogodaka u uvodnih 10 utakmica. Samo 17.

Luka Modrić igrao je čitav susret za Real, ali se u velikoj mjeri uklopio u sivilo svoje momčadi. Pokušavali su Bale i ostatak momčadi, ali nekakvih velikih prilika baš i nisu imali.

Najveća šansa u dotadašnjem dijelu susreta zapravo je pripala domaćinu. Jony se u 77. minuti sjurio prema golu Reala, ali je njegov udarac prohujao kraj lijeve vratnice Courtoisovog gola.

I kad se činilo da će završiti bez pogodaka, Manu Garcia je zakucao loptu u mrežu glavom nakon gužve i ubačaja iz kuta. Za prvu pobjedu Alavesa nad Realom nakon 6. svibnja 2000. godine.

Utakmice 8. kola: Girona - Eibar 2:3 (Stuani 40, 42/ Charles 12-11m, Arbilla 45+4, Enrich 72), Getafe - Levante 0:1 (Bardhi 60), Alaves - Real Madrid 1:0 (Garcia 90+5)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.