Primera: Mario Mandžukić strijelac, Atletico poražen u San Sebastianu

Ponedjeljak, 10. studenog 2014. 08:58 Napisao/la  SC

Utakmica 11. kola: Sociedad - Atletico 2:1 

Mario Mandžukić zabio je svoj sedmi pogodak za Atletico, peti u prvenstvu, ali je momčad Diega Simeonea poražena na gostovanju u San Sebastianu. Atletico je vodio, no s igračem više domaćini su preokrenuli utakmicu. Mandžukić je doveo Rojiblancose u vodstvo u desetoj minuti susreta. Pogodio iz blizine na dodavanje Garcije s desne strane.

Pet minuta potom lijepim golom izjednačio je Carlos Vela, a trijumf je domaćinima donio Agirretxe u 83. minuti, nakon što je Atletico početkom drugog dijela ostao s igračem manje isključenjem Siqueire.

ATLETICO: Moya, Juanfran, Miranda, Godin, Siguera, Koke, Raul Garcia, Gabi (84 Cebolla), Arda (84 Griezmann), M. Suarez (53 Ansaldi) Mandžukić

Utakmica 11. kola: Sociedad - Atletico 2:1 (Veal 14, Agirretxe 81/Mandžukić 9)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.