Primera: Leo Messi postigao četiri pogotka, fantastični Argentinac sam vuče Barcelonu

Srijeda, 20. rujna 2017. 00:19 Napisao/la  SC

Messi igra u takvoj formi da je u utorak Simone Zaza pao u drugi plan iako je napadač Valencije ostvario hat-trick za svega osam minuta

Messijevi suigrači pretežito se bave čestitkama
Messijevi suigrači pretežito se bave čestitkama


Leo Messi na početku sezone drži Barcelonu u vrhu Primere, fantastični Argentinac postigao je čak 4 pogotka  protiv Eibara.

Neymar je otišao,  Iniesta osjeća teret godina, pa je izašao je u 63. minuti,  Luis Suarez nije u optimalnoj formi, Urugvajac je  utakmicu protiv Eibara gledao s klupe...

Ne može se baš reći da Messi nema s kime igrati u Barceloni, ali čudesni nogometaš odavno nije izgledao usamljenije kao što Barcelona nikada nije više ovisila o njegovoj igri.

A Messi igra u takvoj formi da je u utorak Simone Zaza pao u drugi plan iako je napadač Valencije ostvario hat-trick za svega osam minuta.

U pet utakmica Messi je postigao čak 9 pogodaka.

Ivan Rakitić ušao je u igru u 65. minuti umjesto Busquetsa.

Utakmice 5. kola: Barcelona - Eibar 6:1 (Messi 20-11m, 59, 62, 87, Paulinho 38, Denis Suárez 53/Sergi Enrich 57), Valencia - Malaga 5:0 (Mina 17, Zaza 55, 60, 63, Rodrigo 86)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.