ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Messi dvostruki strijelac u pobjedi Barcelone

Subota, 16. veljače 2013. 21:55 Napisao/la  SC

Utakmice 24. kola: Granada - Barcelona 1:2, Malaga - Athletic 1:0, Getafe - Celta 3:1

Primera - 24. kolo

GRANADA – BARCELONA 1:2

Stadion Los Cármenes. Gledatelja: 22.000

Sudac: Carlos del Cerro Grande

Strijelci: 1:0 Ighalo (26), 1:1 Messi (50), 1:2 Messi (73)

Žuti karton: Siquera, Nyom (Granada), Thiago (Barcelona)

GRANADA: Toño, Nyom, Diego Mainz, Siqueira, López, Nolito (74 Buonanotte), Recio, Rico, Torje (77 Brahimi), Ighalo, Aranda (58 El-Arabi)

BARCELONA: Valdés, Mascherano, Piqué, Adriano (38 Jordi Alba), Dani Alves, Fábregas, Busquets, Thiago, Alexis (61 Tello), Pedro (72 Iniesta), Messi

Leo Messi mora da je popio čudotvorni napitak kada je bio mali. Ostao je rastom mali, ali je izrastao u najboljeg nogometaša na svijetu. Dva Messijeva pogotka odlučila su pobjednika utakmice u kojoj je Barcelona prema običaju dominirala, a Messi zabijao.

U 50. minuti Messi je natrčao na odbijenu loptu vratara Tona i mirno poentirao za 1:1. U 73. minuti Messi je iz slobodnog udarca majstorski prošetao kroz zrak vratara Tonu, koji nije mogao stići loptu koja je prohujala iznad „živog zida“. Bio je to 37. Messijev pogodak u 24 utakmice! Fantastično!

Sve drugo što se događalo na Los Cármenesu ostalo je u sjeni još jedne Messijeve večeri. Ni dobra igra Granade, ni pogodak Ighala iz sumnjive pozicije nisu vrijedni pažnje. Čak ni da je Brahimi u prvoj minuti sudačke nadoknade iskoristio šansu za izjednačenje ne bi umanjila dojam da Barcelona pobjeđuje i kada ne igra dobro zato jer ima najboljeg igrača na svijetu.

Utakmice 24. kola: Granada – Barcelona (Ighalo 26/Messi 50, 73), Malaga –Athletic 1:0 (Saviola 18), Getafe – Celta 3:1 (Colunga 10, Castro 34, F. Fernandez 42/A. Fernandez 20)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.