Primera: Ivan Rakitić donio pobjedu Barceloni u Bilbau

Nedjelja, 28. kolovoza 2016. 22:12 Napisao/la  SC

Utakmice 2. kola: Las Palmas - Granada 5:1, Alaves - Real Sociedad 0:0, Athletic Bilbao - Barcelona 0:1, Villarreal - Sevilla 0:0

Ivan Rakitić pogodio je za pobjedu Barcelone na vrućem gostovanju u Bilbau.

Igrala se 21. minuta kada je sa lijeve strane loptu ubacio Arda Turan, najviši u skoku bio je Rakitić i sa peterca poslao loptu u rašlje za 0:1.

Prvi ovosezonski Rakitićev pogodak bio je vrijedan tri boda u izuzetno tvrdoj i borbenoj utakmici bez puno prilika.

Las Palmas Marka Livaje upisao je i drugu visoku pobjedu po povratku u Primeru. Razbili su Granadu s 5:1 golovima Nabila El Zhara u 23. i 69, Kevina Princea Boatenga u 51, Moma u 72. te Sergija Arauja u 85. minuti, dok je jedini gol za goste zabio Jeremie Boga u 45. minuti.

Hrvatski napadač igrao je do 72. minute, a uspio je asistirati Boatengu za gol početkom drugog poluvremena. Livaja je centrirao s lijeve strane a bivši igrač Milana glavom zabio svoj drugi gol u drugoj utakmici za novu momčad.


Alaves je upisao i drugi remi odigravši bez golova kod kuće protiv Sporting Gijona, za koji je Duje Čop odigrao cijelu utakmicu.

U posljednjoj utakmici večeri Villarreal i Sevilla odigrali su susret bez pogodaka iako je skorašnji Dinamov protivnik mogao i do pobjede jer je Pablo Sarabia u 89. minuti pogodio stativu iz kornera.

Primera 2. kolo: Las Palmas - Granada 5:1 (El Zhar 23, 69 Boateng 51, Momo 72, Araujo 85/Boga 45) , Alaves - Sporting Gijon 0:0, Athletic Bilbao - Barcelona 0:1 (Rakitić 21), Villarreal - Sevilla 0:0.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.