Primera: Betis zaustavio pozitivan niz Atletica, Real Madrid stigao na dva boda

Nedjelja, 03. veljače 2019. 20:41 Napisao/la  SC
Karim Benzema (R. Madrid)
Karim Benzema (R. Madrid)

 

Real Madrid uvjerljivo je pobijedio Alaves u utakmici koja je trebala biti derbi kola s obzirom na rezultate gostujuće momčadi ove sezone.

Alaves je do 80. minute imao aktivan rezultat na Santiago Bernabeu, a onda je domaća momčad privela utakmicu kraju i stigala na samo dva boda od Atletica.

Luka Modrić igrao je cijelu utakmicu.

Real Betis zaustavio je Atletico Madrid.

Završilo je 1:0 za Betis, a jedini pogodak djelo je Canalesa u 65. minuti sa bijele točke.

Betis je tako prekinuo Atleticov niz neporaženosti koji je trajao od listopada prošle godine kroz čak 19 utakmica.

Betis je na svom Benito Villamarinu pružio fantastičan otpor, a ni tri napadača u posljednjih dvadesetak minuta, koje je Diego Simeone uveo u igru protivno svojoj nogometnoj filozofiji, nisu bila dovoljna za išta više od poraza.

U dresu Atletica debitirao je i Alvaro Morata koji nije donio apsolutno ništa.

Zaigrao je od prve minute u tandemu s Griezmannom, ali u devedeset i nešto minuta uputio je tek jedan udarac u protivnički okvir.

Utakmice 22. kola: Betis - Atletico Madrid 1:0 (Canales 65-11m), Villarreal - Espanyol 2:2 (Iborra 37, Cazorla 65-11m/ Bonera 75-1g, Rosales 81), Eibar - Girona 3:1 (Pena 37, Charles 46, 57-11m), eal Madrid - Alaves 3:0 (Benzema 30, Junior Vinicius 80, Mariano 90+1)

Poredak: Barcelona 50, Atletico 44, Real Madrid 42, Sevilla 36..

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.