Primera: Betis pobjedom zadržao priključak, nastavlja se neizvjesna borba za ostanak

Petak, 28. ožujka 2014. 00:01 Napisao/la  SC

Utakmice 30. kola: Getafe – Villareal 0:1, Sociedad – Valladolid 1:0; Levante  – Betis 1:3, Almeria – Valencia 2:2

Nogometaši Betisa u 30. kolu ostvarili su petu pobjedu, u gostima su pobijedili Levante rezultatom 3:1 i zadržali priključak s poraženim Getafeom i Valladolidom. Momčad koja je igrala u skupini Europe lige s Rijekom, ispala je iz europskog natjecanja od gradskog rivala Seville nakon izvođenja jedanaesteraca. Betis još uvijek nije ispao iz Primere!

Zgusnuti poredak na začelju, borbu za ostanak čine zanimljivijom od borbe za prvaka. Desetak klubova strahuje da će zauzeti jedno od tri mjesta koje vode u drugu ligu.

Utakmice 30. kola: Getafe – Villareal 0:1 (Perbet 5), Sociedad – Valladolid 1:0 (Vela 23), Levante – Betis 1:3 (Diop 26/Sevilla 13, Molina 70, Ruben Castro 77), Almeria – Valencia 2:2 (Diaz 53, Corona 54/Keita 1, Vargas 34)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.