Primera: Barcelona pobijedila Almeiru i preskočila Atletico na drugom mjestu

Nedjelja, 02. ožujka 2014. 22:57 Napisao/la  SC

Barcelona - Almeira 4:1. Katalonci su iskoristili remi Atletica i Reala stigavši na bod zaostatk za kraljevskim klubom

 

 

 

Primera, 26. kolo

BARCELONA - ALMEIRA 4:1

Stadion Camp Nou. Gledatelja: 58.390. Sudac: Del Cerro.

Strijelci: 1:0 Sanchez (9'), 2:0 Messi (24'), 2:1 Trujillo (27'), 3:1 Puyol (83'), 4:1 Xavi (89').

Žuti kartoni: Correia (Barcelona), Corona, Verza, Azeez (Almeira).

BARCELONA: Valdes, Puyol, Alves, Correia, Mascherano, Fabregas (od 79' Iniesta), Xavi, Busquets, Messi, Sanchez (od 72' Pedro), Neymar (od 88' Tello).

ALMEIRA: Esteban, Dubarbier, Torsiglieri, Rafita, Trujillo, Corona (od 71' Tebar), Verza, Azeez (od 79' Suso), Vidal, Rodri (od 62' Barbosa), Zongo.

Nogometaši Barcelone pobijedili su Almeiru, te su preskočili Atletico izbivši na drugo mjesto sa samo bodom zaostatka iza vodećeg Real Madrida.

Katalonci su poveli u 9. minuti, Neymar je odigrao za Fabregasa koji je potegnuo, Esteban je kratko odbio loptu, a Sanchez je ugurao u mrežu - 1:0. U 24. minuti  Barcelona je imala slobodan udarac na 25 metara. Dovoljno je reći Lionel Messi, Argentinac je odmjerenim udarcem matirao gostujućeg vratara - 2:0.

Tri minute kasnije gosti su uzvratili nakon kornera, Trujillo je bio precizan glavom - 1:2. Ipak, domaćin je osam minuta prije kraja riješio pitanje pobjednika. Nakon kornera Messi je pucao glavom, lopta se odbila od grede, a na pravom mjestu bio je Puyol - 3:1. Pobjedu je potvrdio Xavi u 89. minuti lijepim udarcem s 20 metara.

Sevilla je na domaćem travnjaku svladala Real Sociedad golom Gameira u 77. minuti, Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu. Rayo Vallecano pobijedio je Valenciju 1:0 golom Larriveyja u 60. minuti.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.