ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Leo Messi ostvario hat-trick protiv Granade

Subota, 09. siječnja 2016. 17:45 Napisao/la  SC

Susret 19. kola: Barcelona - Granada 4:0

Nogometaši Barcelone svladali su Granadu rezultatom 4:0 u dvoboju 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Susret je obilježio ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi koji je postigao tri pogotka.

Krenulo je udarcem Ivana Rakitića u trećoj minuti, a Barcelona je očekivano dominirala od samog početka. U osmoj minuti domaća momčad je povela s 1:0, nakon lijepe akcije Turan je asistirao, a Messi zabio.

U 14. minuti već je bilo 2:0. Još jedna lijepa akcija; Suarez je pronašao Messija koji je utrčao i lako matirao golmana.

U 27. minuti Suarez je zaobišao golmana i promašio prazan gol, lopta mu se potpuno pogrešno odbila od noge. Tri minute kasnije Fernandez je spriječio Messijev hat-trick u pola sata obranivši mu udarac nakon akcije Suareza i Vidala.

Doria je zaustavio Messijevo dodavanje za Suareza u 39. minuti, Barcelona je okomitim loptama rasturala obranu nemoćne Granade. U 43. minuti Rakitić je dijagonalnom loptom pronašao Neymara, koji je iz voleja zatresao vanjski dio mreže.

Messi je u 58. minuti ipak došao do hat-tricka! Neymar je ušao u kazneni prostor s lijeve strane i pogodio stativu, a na odbijenu je loptu natrčao Leo i pogodio za 3:0. Konačan rezultat postavio je brazilski napadač Neymar pogotkom za 4:0, sedam minuta prije kraja.

Primera - 19. kolo

Barcelona - Granada 4:0 (Messi 8, 14, 58, Neymar 83)

BARCELONA: Bravo - Vidal (65 Dani Alves), Pique, Vermaelen, Alba - Roberto, Rakitić, Arda Turan (72 Adriano) - Messi, Suarez, Neymar

GRANADA: Fernandez - Mendez, Lomban, Doria, Biraghi - Krhin (46 Mainz), Perez - Rochina (78 Marquez), Agbo, Success - Penaranda (72 Ibanez)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.