ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Atletico pobijedio Real na Bernabeu

Subota, 27. veljače 2016. 18:04 Napisao/la  SC

Susret 26. kola: Real Madrid - Atletico Madrid 0:1.

Ni Zinedine Zidane ne zna kako protiv Simeoneova Atletica, crveno bijeli u derbiju na Santiago Bernabeuu srušili su Real s 1:0, golom Griezmanna u 53. minuti.

Real je bio bez Marcela, pa je na lijevom boku bio Danilo, a Simeone je počeo s Griezmannom i Torresom naprijed.

Očekivano je početak bio tvrd, bez pravih šansi u prvih pola sata. U 32. minuti prvi udarac u okvir gola uputio je Ronaldo iz slobodnog udarca s 26 metara, ali je Oblak boksao, a u nastavku akcije Benzema je pucao pokraj gola. U 37. minuti Filipe Luis je s leđa srušio Modrića za žuti karton, a u 41. je Griezmann opalio. U završnici prvoga dijela Atletico je opasno stisnuo domaćina.

U poluvremenu je u svlačionici ostao Benzema, koji je prošli tjedan bio ozlijeđen, a ušao je ponajbolji igrač mlade Realove momčadi, strijelac 148 golova u tri sezone, Borja Mayoral.

U 53. minuti Griezmann je zabio za 0:1! Carvajal se pogrešno postavio, Filipe Luis izigrao ga je, a Francuz je precizno poentirao.

Atletico je i nakon gola složio opasnost pred Realovim golom, dok je nemoćni Real dvaput zaprijetio preko Ronalda glavom, ali bez prave šanse.

Danilo je pucao pored gola u 87. minuti, gledatelji su tada počeli napuštati Santiago Bernabeu, a u zadnjim minutama zaiskrilo je između Danila i Corree.

REAL: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Danilo - Modrić, Kroos, Isco (70 Jese) - Rodriguez (57 Lucas), Benzema (46 Mayoral), C. Ronaldo

ATLETICO: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Niguez, Gabi, Fernandez (77 Kranevitter), Koke - Griezmann, Torres (81 Correa)

Utakmice 26. kola: Real Madrid - Atletico Madrid 0:1 (Griezmann 53), Sporting Gijon - Espanyol 2:4 (Castro 20, 62/Burgui 41, Gerard 48, 58, Hernandez 80-ag), Getafe - Celta Vigo 0:1 (Nolito 71)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.