Primera: Atletico doživio poraz, Real Madrid i Barcelona ponovo u igri za prvaka

Nedjelja, 04. svibnja 2014. 18:55 Napisao/la  SC

Utakmica 36. kola: Levante – Atletico 2:0. U zadnjem kolu na Camp Nou igraju Barcelona i Atletico, prema svemu sudeći ta će utakmici odlučiti prvaka

Nogometaši Levantea pobijedili (2:0) su Atletico i zakomplicirali rasplet na vrhu Primere. Momčad Diega Simeonea priželjkivala je da će na gradskom stadionu u Valenciji pripremiti proslavu titule prvaka u idućem kolu protiv Malage. Međutim, Atletico je doživio poraz, podlegao pritisku Real Madrida i Barcelone, te propustio veliku priliku.

Real Madrid odigrao je dvije utakmice manje od Atletica, što znači da se bodovno može izjednačiti s gradskim rivalom. U zadnjem kolu na Camp Nou igraju Barcelona i Atletico, prema svemu sudeći ta će utakmici odlučiti prvaka. Jasno da je Barcelona također u igri za prvaka nakon poraza Atletica.

Levante je u vodstvo došao nespretnom reakcijom Felipea Luisa, koji je u 7. minuti loptu skrenuo u vlastitu mrežu. Atletico nije igrao dobro u prvom dijelu, da bi u drugom dijelu potpuno preuzeo inicijativu.

Izvanredni vratar Navas i obrana Levantea odolijevali su svim pokušajima do 69. minute, kada je Barral postigao pogodak u klasičnoj kontri. Atletico više nije imao snage za povratak.

LEVANTE: Navas, Vyntra, Navarro, Juanfran, Pedro Lopez, Simao, Victor, Diop (58 Ivanschitz), Lell, Ruben (66 Pinto), Barral (79 Angel)

ATLETICO: Courtois, Alderweireld, Miranda, Godin, Filipe Luis, Raul Garcia (46 Turan), Gabi, Tiago, Koke (61 Diego), Diego Costa, Villa (46 Adrian)

Utakmice 36. kola: Levante – Atletico 2:0 (Felipe Luis 7-ag, Barral 69), Almeria – Betis 3:2 (Diaz 52, Vidal 67, Azezz 90+4/Rodriquez 59, Salva Sevilla 60)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.