ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Ivan Rakitić strijelac i asistent

Subota, 14. rujna 2013. 22:02 Napisao/la  SC

Utakmica 4. kola: Barcelona - Sevilla 3:2. Alexis je donio pobjedu Barceloni u 93. minuti

Nogometaši Barcelone pobijedili su Sevillu u dramatičnoj završnici utakmice koju je okončao Alexis pogotkom u 93. minuti.

U 90. minuti nakon Rakitićeva ubačaja iz kuta, Coke je izjednačio rezultat na 2:2. Činilo se da je Sevilla uspjela ostvariti podvig i osvojiti bod na Camp Nou nakon što je Rakitić u 80. minuti smanjio vodstvo Barcelone na 2:1.

Međutim, u 93. minuti Messi je prošao desnom stranom, ubacio loptu koja se sretno odbila do strijelca Alexisa.

Utakmicu je obilježilo loše suđenje na štetu gostiju iz Seville. Posebno je sumnjiva prosudba uoči pogotka Alexisa, kada je Messi rukama povukao braniča Seville prije nego što je uputio loptu.

BARCELONA: Valdes, Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba (14 Adriano), Xavi, Busquets, Iniesta (74 Fabregas), Tello (62 Alexis), Messi, Neymar

SEVILLA: Beto, Coke, Cala, Navarro, Moreno, Pepe, Mbia (58 Trochowski), Jairo, Rakitić, Vitolo, Gameiro,

Utakmica 4. kola: Barcelona – Sevilla 3:2 (Alves 36, Messi 75, Alexis 90+3/ Rakitić 80, Coke 90)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.