POČEO OTVORENI SUKOB Lionel Messi nije se pojavio na obveznim testiranjima

Nedjelja, 30. kolovoza 2020. 12:04 Napisao/la  SC

U ovom trenutku na Messijevoj strani je većina javnog mnijenja, ali i to će se promijeniti bude li se ovako ponašao

POČEO OTVORENI SUKOB Lionel Messi nije se pojavio na obveznim testiranjima

Lionel Messi počeo je ratovati s Bacelonom!

Messi se u nedjelju nije pojavio na obveznim testiranjima na COVID-19 prije početka priprema, što znači da u ponedjeljak neće biti na prvom treningu Ronalda Koemana.

Iako su iz njegova savjetničkog tima stizale drugačije informacije prema kojima se Messi trebao ponašati kao igrač Barcelone sve dok se riješi sporazumni raskid ugovora, čini se da je došlo do preokreta koji će dodatno zakomplicirati odnose.

Messi je ovakvim potezom ojačao poziciju Barcelone, koja sada ima mogućnost koristiti dodatna pravna sredstva u zaštiti svojih interesa.

Drugim riječima, Messi može biti suspendiran zbog toga jer nije poštovao ugovorne obveze!

Eventualna novčana kazna, a spominje se čak pola milijun eura, u svijetu bahatih i bogatih neće ostaviti veće posljedice.

Suspenzija može ostaviti puno teže fizičke nego pravne posljedice na Messija, koji izgleda inzisitra na sprazumnom raskidu temeljem klauzule u ugovoru koja je istekla krajem lipnja.

Iako klauzula nije aktivirana, Messijevi odvjetnici smatraju da je prolongirana zajedno s produžetkom sezone zbog koronavirusa te da su čelnici Barcelone bili pravodobno upoznati s Messijevom namjerom da odlazi iz kluba.

Naravno da odvjetnički tim Barcelone smatra drugačije!

U ovom trenutku na Messijevoj strani je većina javnog mnijenja, ali i to će se promijeniti bude li se Messi ovako ponašao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.