Perez i Mourinho zakazali sastanak s Ronaldom, Real Madrid priprema novi ugovor

Ponedjeljak, 10. rujna 2012. 15:29 Napisao/la  SC

Iako je Ronaldo naglasio da novac nije razlog njegova nezadovoljstva, Real Madrid priprema novi ugovor vrijedan 16 mil. eura godišnje

Florentino Pérez i Jose Mourinho u srijedu se sastaju s Cristianom Ronaldom. Predsjednik i trener Real Madrida žele izravno s najvećom klupskom zvijezdom riješiti nedoumice vezane za status. Idućeg vikenda Real Madrid igra protiv Seville, zatim slijedi utakmica protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka. Mourinho želi da Ronaldo igra čiste glave.

Iako je Ronaldo naglasio da novac nije razlog njegova nezadovoljstva, Real Madrid priprema novi ugovor vrijedan 16 mil. eura godišnje. Ronaldo sada zarađuje 10 mil. eura. Povećanje ugovora izravno je povezano s prodajom Kake, koji zarađuje više od Ronalda. Razumljivo je da nema baš puno klubova na svijetu koji su spremni preuzeti takav financijski teret budući da Kaka odavno ne igra na razini nekada najboljeg igrača na svijetu.

Drugi razlog Ronaldova nezadovoljstva je klupska podrška. Ronaldo smatra da ga Real Madrid ne podržava onako kako Barcelona zastupa Lea Messija u nogometni krugovima, koji odlučuju o nagradama. Real Madrid kandidirao je dvojicu igrača za Zlatnu loptu, Ikera Casillasa i Cristiana Ronalda. Prema klupski izvorima, ni jedan neće biti posebno favoriziran jer bi to bilo nekorektno.

U međuvremenu je Real Madrid među navijačima pokrenuo inicijativu o podršci Ronaldu, koji je "ipak najbolji napadač današnjice".  Klub čini sve da sujetna zvijezda ponovo zablista!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.