Pepe ništa nije učinio namjerno, ali se ipak ispričao Messiju

Četvrtak, 19. siječnja 2012. 22:45 Napisao/la  I. V.

U utakmicama samo pokušavam braniti  boje svog kluba za koji dajem dušu i tijelo, nikada nemam namjeru ozlijediti protivnika – napisao je netko u Pepeovo ime

Nakon velikog pritiska javnosti i medija, Pepe se službeno oglasio posredstvom priopćenja Real Madrida. Jasno, Pepe nikad namjerno ne bi nagazio ruku Lea  Messija, svi koji su gledali nisu dobro vidjeli!

- Moram reći da to nije bilo namjerno. Ipak, želio bih se ispričati Messiju ako se osjetio napadnuto. U utakmicama samo pokušavam braniti  boje svog kluba za koji dajem dušu i tijelo, nikada nemam namjeru ozlijediti protivnika – napisao je netko u Pepeovo ime na španjolskom i engleskom jeziku.

Sve veći revolt javnosti ponašanjem igrača Real Madrida u utakmicama protiv Barcelone, frustrira navijače i čelnike „kraljevskog kluba“. Naslovi tipa „Za igrače poput Pepea nema mjesta u nogometu“ zadnji su branik ugleda slavnog kluba. Porazi, frustracije, destrukcija, brutalnost,… gdje je nestao Real Madrid!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.