Paul Pogba izjavio da odlazi iz Man. Uniteda, Bayern želi posuditi Garetha Balea

Nedjelja, 16. lipnja 2019. 12:42 Napisao/la  SC

Iako je Zidane otpisao Balea, velški reprezentivac trenutno igra golf i ponavlja da ne ide nigdje gdje će zarađivati manje od 17 mil. eura godišnje

Paul Pogba, pozdrav iz Tokija
Paul Pogba, pozdrav iz Tokija

 

Više nema nazad, Paul Pogba izjavio je da odlazi iz Manchester Uniteda!

- Mislim da sam dobro odradio tri godine u Manchester Unitedu, bilo je boljih i lošijih trenutaka, kao i svugdje. Nakon svega što se događalo prošle sezone, mislim da je došlo vrijeme za nove izazove negdje drugdje. Razmišljam o tome da prihvatim nove izazove, kazao je Pogba novinarima u Tokiju, gdje je boravio u sklopu promotivne kampanje Adidasa.

Time je postalo jasno da se privodi kraju transfer vrijedan oko 150 mil. eura, koliko Manchester United traži od Real Madrida za francuskog reprezentativca.

Real Madrid traži najbolji model isplate tako velike odštete, ali je očito da u Madridu više nema odstupanja od planova Zinedinea Zidanea koji inzistira na Pogbinom dovođenju.

Spekulacije da će Pogba natrag u Juventus nisu realne, jer Pogba želi u Real Madrid.

Budući da pregovore vodi Mino Raiola, njegovi pregovori s Juventusom služe da bi se Real Madridu suzio manevarski prostor u pregovorima.

Istodobno se Real Madridu javio Bayern, koji je zainteresiran dovesti Garetha Balea na posudbu.

Bayern je navodno ponudio model kojim bi Bale ostao plaćen 350.000 eura tjedno!

Iako je Zidane otpisao Balea, velški reprezentivac trenutno igra golf i ponavlja da ne ide nigdje gdje će zarađivati manje od 17 mil. eura godišnje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.