Real Madrid u čekaonici, Fayza Lamari zatražila 240 mil. eura odštete u slučaju prodaje

Nedjelja, 02. srpnja 2023. 12:45 Napisao/la  SC

Kylian Mbappe će opet moći slobodno pregovarati s Real Madridom već od siječnja 2024. godine

Real Madrid  u čekaonici, Fayza  Lamari zatražila 240 mil. eura odštete u slučaju prodaje

Odnos Real Madrida i Kyliana Mbappea nedovršena je priča, Marca donosi novi nastavak.

Mbappe je treću sezonu zaredom zvijezda prijelaznog roka iako se nigdje ne miče iz Pariza, ovog ljeta sve je počelo kada je francuski napadač odbio produljiti ugovor koji traje do ljeta 2024. godine.

S obzirom da je pod dvogodišnjim ugovorom od prošlog ljeta, Mbappe ovog ljeta nije bio u planovima Real Madrida koji traži nasljednika Karima Benzeme.

Dok Kylianova majka Fayza Lamari s vlasnikom PSG-a Nassera Al-Khelaifija provodi kraju reviziju postojećeg ugovora, Real Madrid strategiju je prilagodio novim okolnostima, Mbappe će opet moći slobodno pregovarati s Real Madridom već od siječnja 2024. godine.

Ovog ljeta transfer nije moguće realizirati, jer je Lamari od PSG-a zatražila čak 240 mil. eura odštete ako ga PSG proda ovog ljeta.

PSG se toliko zapleo u kompliciranom ugovoru prema kojemu Mbappe ostvaruje bonuse na različite načine, počevši od bonusa za potpis novog ugovora koji je prošle sezone iznosio 100 mil. eura do bonusa za obnovu ugovora.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.