Ousmane Dembele na Camp Nou, Barcelona predstavila najskupljeg igrača u povijesti

Ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. 18:23 Napisao/la  SC

Nemam pritisak zbog cijene, tržište je postalo ludo, ali ja imam tek 20 godina i pokušat ću raditi svoj posao najbolje što znam, rekao je igrač vrijedan 150 mil. eura

Dembele na Camp Nou
Dembele na Camp Nou

Ousmane Dembele predstavljen je u Barceloni kao najskuplji igrač u povijesti kluba.

Mladi Francuz plaćen je 150 mil. eura, Borrusia će odmah dobiti 120 mil. eura, ostalo stiže na račun idućih godina kroz bonuse.

Čak 17.814 navijača došlo je na Camp Nou na predstavljanje, koje je kasnilo zbog administrativnih razloga.

- Ovo je ostvarenje mojih snova. Cilj mi je dobro se uklopiti u momčad, osvojiti maksimalan broj trofeja i učiti od najboljih igrača kao što su Leo Messi i Luis Suarez. Ne osjećam pritisak, nego zadovoljstvo jer ću igrati uz najbolje igrače svijeta. S osam godina sam počeo pratiti Barcine utakmice, uživao u njima i zbog toga kažem da mi se ostvario san. Nemam pritisak zbog cijene, tržište je postalo ludo, ali ja imam tek 20 godina i pokušat ću raditi svoj posao najbolje što znam. Ne obraćam pažnju na iznose, rekao je Dembele koji će nositi hipoteku Neymara:

- Neymar je sjajan igrač, ali ja sam jako mlad. Imam tek 20 godina, učim svaki dan i bit ću još bolji. Nisam došao zamijeniti Neymara, Barcelona je trebala igrača na toj poziciji i nazvali su mene, rekao je Dembele koji je stigao u Barcelonu nakon duljeg natezanja s Borussijom.

- Vjerovao sam da ću potpisati za Barcelonu, da je samo pitanje dana ili tjedana. Ostao sam priseban, bio sam sretan, ali bio je to i delikatan period jer nisam igrao. S Borussijom je sve bilo sjajno do samoga kraja, a za to sam ja kriv, znam. Ali možda ne bi došao u Barcu da nisam napravio to što jesam, kazao je Dembele.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.