Oproštaj velikana: Jose Mourinho u zadnjoj utakmici poslao Ikera Casillasa na tribine

Subota, 01. lipnja 2013. 09:50 Napisao/la  SC

U Madridu u subotu nakon utakmice protiv Osasune zbog Mourinhova odlaska na tribinama neće plakati! Poglavito na dijelu tribina gdje bude sjedio Iker Casillas. 

Jose Mourinho u subotu se oprašta od Madrida, Real Madrid igra zadnjem, 38. kolu, igra protiv Osasune. Oproštaj dostojan dvojice nogometnih velikana već je započeo, Mourinho je odlučio da će zadnju utakmicu u njegovu mandatu vratar Iker Casillas sjediti – na tribinama!

Iako je Casillas zdrav, a nominalno prvi vratar Diego Lopez ozlijeđen, pred vratima će stajati Adan. Na klupi će sjediti Jesus Fernandez. Mourihno je ostao dosljedan do zadnje utakmice, za njega je Casillas običan doušnik u svlačionici. Uostalom, Mourinhov pad je i počeo nakon što je zahladio odnose s Casillasom i Sergijom Ramosom.

 

Inače, Mourinho se zahvalo navijačima Real Madrida na službenoj klupskoj stranici:

Zahvala sam na podršci mnogih navijača i cijenim kritike ostalih, Hvala, Madrid!, glasi oproštajna Mourinhova poruka.

U Madridu u subotu zbog Mourinhova odlaska na tribinama neće plakati! Poglavito na dijelu tribina gdje bude sjedio Iker Casillas.  

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.